פאי דובדבנים

    אסתי חדד Comments Off on פאי דובדבנים
    15:45
    02.05.24
    צבי טסלר No Comments on פניה לפרקליטות: חשד לעבירות כלכליות בחברת בסדנו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מאת: מירי זורגר, מתוך התכנית ניחוחות שבת.

    מצרכים:

    לבצק:

    300 גר' קמח
    100 גר' א.סוכר
    200 גר' חמאה
    ביצה אחת

    למלית קרם פיסטוק:

    120 גר' סוכר
    120 גר' א.שקדים
    120 גר' חמאה
    שלוש ביצים
    30 גר' קורנפלור
    30 גר' ליקר דובדבנים
    2 כפות פיסטוקים טחונים

    לקישוט:

    דובדבנים קפואים או משומרים

    אופן ההכנה:

    הכנת הבצק:

    שמים את כל המצרכים במעבד המזון חוץ מהביצה ומעבדים למסת פרורים.
    מוסיפים את הביצה ומערבבים לבצק, עוטפים בנילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה.

    הכנת המלית:

    במעבד מזון שמים את כל המצרכים מלבד הביצים, מעבדים למחית חלקה, מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים שוב לקבלת מחית אחידה.

    הרכבת המנה:

    מרדדים את הבצק, מרפדים תבנית בגודל הרצוי או תבניות אישיות ושמים להקפאה לשעה אחת.
    מוציאים, מזלפים מהמלית, מקשטים בדובדבנים, אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות ואופים עד להשחמה.



    0 תגובות